ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ .... (Öğrenci Kabulleri İlgili Anabilim Dalları tarafından ihtiyaca göre yapılmıştır.Enstütümüzün kabul durumuna herhangi bir etkisi olmadığından adayların olumsuz sonuçlarla ilgili enstitümüz aramaması önemle rica olunur)

**Kesin Kayıtlar : 01 Eylül-20 Eylül 2019 tarihleri arasında enstitümüzde yapılacaktır.(OMÜ Kampüsü Enstitüler Binası Atakum /SAMSUN)

NOT:Kabul edilen adaylardan Kabul Mektubu isteyenlerin aday numarası, kabul edildiği program, adı soyadı ve uyruğunu belirten dilekçe ile ** kesinkayit.sosbilens@omu.edu.tr*** mail adresine başvuruda bulunması gerekmektedir.

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER**

Tezli Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıracaklar için

1. Lisans Diploması (Konsolosluk, Noter veya Yeminli Tercüman Türkçe çevirili)
  2. Lisans Transkript (Konsolosluk, Noter veya Yeminli Tercüman Türkçe çevirili)
  3. Pasaport Fotokopisi
  4. 2 adet Vesikalık Fotoğraf
  5. Türkçe Dil Belgesi 70 ve C1 (Varsa)
  6. Yök Tanınırlık belgesi (Varsa)

Tezli Yüksek Lisans Programlarında Harç Ücreti Dönem Başına 705.00 ₺

Türkçe dil belgesi olmayan adayların kesin kaydını yaptırdıktan sonra 1 yıl izinli sayılarak belgeyi temin etmesi beklenmektedir. Lisans Eğitimini Türkiyede tamamlayan öğrencilerden Türkçe Dil belgesi ve Tanınırlık belgesi istenmemektedir.

Doktora Programlarına kayıt yaptıracaklar için

1. Lisans Diploması (Konsolosluk, Noter veya Yeminli Tercüman Türkçe çevirili)
  2. Lisans Transkript (Konsolosluk, Noter veya Yeminli Tercüman Türkçe çevirili)
  3. Yüksek Lisans Diploması (Konsolosluk, Noter veya Yeminli Tercüman Türkçe çevirili)