ULUSLARARASI ÖĞRENCİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURUSU (14-23 AĞUSTOS 2017)

2017-2018  Güz  Yarıyılı Online Başvuru Formu için tıklayınız ...  (14 AĞUSTOS-23 AĞUSTOS 2017 )

Uluslararası  Öğrencilerde Kontenjan Sınırlaması Bulunmamaktadır.
⇒Tezli Yüksek Lisans Programları için  en az lisans mezunu olmak gerekmektedir.
⇒Doktora Programlarına başvuruda bulunmak için en az yükseklisans mezunu olmak gerekmektedir.
⇒YÖK Tanınırlık belgesi gerekmektedir. (
YÖK Tanınırlık belgesi  bulunmayan  öğrencilerin  YÖK 'e şahsen başvurması  gerekmektedir. ilgili yazı için tıklayınız.
⇒Online başvuru formunda TC no kısmına,  TC numarası olmayan yabancı uyruklu öğrenciler Pasaport numarasını yazabilirler.
⇒Alan dışından programa kabul edilen öğrenciler ile alan içinden kabul edildiği halde Anabilimdalı tarafından yetersiz görülen uluslararası öğrencilerin lisanstan 1 yıl bilimsel hazırlık alması
zorunludur.

NOT:Yukarıda bulunan  adresten Online Başvuru Formunu doldurduktan sonra formun en alt satırında bulunan belge ekleme bölümünden Transkript, Diploma ve Pasaport belgenizi   pdf veya resim  olarak mutlaka  eklemeniz gerekmektedir. Aksi taktirde değerlendirmeye alınmayacaksınız.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ HARÇ ÜCRETLERİ

YÜKSEK LİSANS     DÖNEM BAŞINA   900.00 ₺