ULUSLARARASI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURULARI (2017-2018 YILI BAHAR YARIYILI)

2017-2018  Yılı Bahar  Yarıyılı Online Başvuru Formu için tıklayınız ...  (04 OCAK-14 OCAK 2018 )

Uluslararası  Öğrencilerde Kontenjan Sınırlaması Bulunmamaktadır.
⇒Tezli Yüksek Lisans Programları için  en az lisans mezunu olmak gerekmektedir.
⇒Doktora Programlarına başvuruda bulunmak için en az yükseklisans mezunu olmak gerekmektedir.
⇒Online başvuru formunda TC no kısmına,  TC numarası olmayan yabancı uyruklu öğrenciler Pasaport numarasını yazabilirler.

⇒Alan dışından programa kabul edilen öğrenciler ile
alan içinden kabul edildiği halde ilgili Anabilimdalı tarafından yetersiz görülen  öğrencilerin lisanstan 1 yıl bilimsel hazırlık alması zorunludur.

⇒YÖK Tanınırlık belgesi  (Kesin kayıt esnasında alınacak olup, getirmeyen öğrencinin kaydı yapılmayacaktır.) YÖK Tanınırlık belgesi  bulunmayan  öğrencilerin  YÖK 'e şahsen başvuruda bulunması gerekmektedir. ilgili yazı için tıklayınız.

NOT:Yukarıda bulunan  adresten Online Başvuru Formunu doldurduktan sonra formun en alt satırında bulunan belge ekleme bölümünden yalnızca Transkript, Diploma ve Pasaport belgenizi   pdf veya resim  olarak mutlaka  eklemeniz gerekmektedir. Bu belgeler haricinde belgelerin yüklenmemesi gerekmektedir. Aksi taktirde değerlendirmeye alınmayacaksınız.

İLK DÖNEM YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ HARÇ ÜCRETLERİ

YÜKSEK LİSANS     DÖNEM BAŞINA   600.00 ₺