TEK DERS SINAV BAŞVURUSU (TEZSİZ YÜKSEK LİSANS)

03 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 22. Maddesinin d bendinde geçen Tek Ders sınavının tanımında “  Tezsiz yüksek lisans programında derslerini ve dönem projesinde başarılı olmuş ancak tek dersten başarısız olan öğrencilere verilen sınav hakkıdır” denmektedir.

Buna göre Dönem Projesini teslim etmiş ve başarılı olmuş ancak tek dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrencilerden, tek ders  sınavına girmek isteyenlerin en geç 30.06.2017 tarihine kadar ekte bulunan dilekçe ile birlikte enstitümüze fax /mail veya elden başvurmaları gerekmektedir.Uzaktan Eğitim öğrencilerimizin yalnızca aşağıda  belirtilen linke tıklayarak doldurması yeterlidir.

►Örgün Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans tek ders sınav başvurusu Dilekçe örneği için tıklayınız…..
►Uzaktan Eğitim tezsiz yüksek lisans  tek ders sınav başvuru linki  için tıklayınız.......

E-posta :sbe@omu.edu.tr
Fax: 0362 457 53 23

NOT: Sınav tarihleri talepler doğrultusunda ilgili anabilim dalı tarafından belirlenecektir.